Snel een strakke buik

100 testpersonen (m/v) uit omgeving Vlaardingen gezocht!!

Wilt u dit jaar vol zelfvertrouwen in uw nieuwe badkleding op vakantie? Heeft u echter geen zin om honger te lijden en heeft u belangstelling voor een nieuw en uniek concept in combinatie met beweging? Dan hebben wij u nodig!

Wij zoeken vrouwen en mannen van 20 tot 70 jaar die 4 weken lang willen afslanken met de “Airpressure Bodyforming Methode” die in heel Europa succesvol is. De methode bestaat uit lichte conditietraining op gebruiksvriendelijke cardio-apparatuur met de gepatenteerde Slim Belly. Ook krijgt u bewezen succesvolle voedingsrichtlijnen.

Het onderzoek duurt 4 weken met 3 Slim Belly/Slim Legs trainingen van 30-40 minuten per week. Daarbij wordt de buikomvang en het lichaamsgewicht voor en na het onderzoek gemeten om uw resultaat vast te stellen.

 

Meer informatie over
Airpressure Bodyforming
op www.slim-belly.com

Reserveer nu uw deelnameplaats:
Sportcentrum Vlaardingen
010- 474 65 65 of
Polderpoort
010-249 22 55


Uiterlijke aanmelddatum: 10 april 2016

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.