Groepslessen

Core (clubjoy)

is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect. Je bevordert ook je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke gezondheid.

 

Power (clubjoy)

is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie &kracht. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

Step (clubjoy)

is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je iedere les regelmatig de step op en af stapt. Corrigeer je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat inspireren door de motiverende muziek en je coach. Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid.

Yoga (clubjoy)

is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga® biedt de oplossing. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubJoy Yoga® je daar zeker bij.

Battle (clubjoy)

is een effectief trainingsprogramma geïnspireerd op bewegingen uit karate, boksen en andere vechtsporten uit het Verre Oosten. De training bestaat uit dynamische stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen. Battle® is meer dan alleen bewegen: je bent zowel fysiek als mentaal bezig.

Zumba

is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de "workout" je hele lichaam getraind. Ook Zumba kan door iedereen gedaan worden die van dansen houdt.

Yoga

Yoga kun je zien als een methode die je leert de geest tot rust te brengen en de gezondheid te bevorderen, waardoor je beter in balans komt met jezelf en je omgeving. Fysiek zorgt yogabeoefening voor meer kracht, uithoudingsvermogen en souplesse, zonder het lichaam te zwaar te belasten. Spanningen en energieblokkades kunnen op een natuurlijke manier wegvloeien. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, ook mentaal en emotioneel komt er meer energie en ruimte vrij. Uiteindelijk gaat yoga over bewustwording van jezelf en neemt daarin het lichaam als uitgangspunt. Door met aandacht het lichaam te voelen en te oefenen vergroot je het innerlijke bewustzijn. Je krijgt inzicht in de wisselwerking tussen denken en voelen en leert signalen zoals stress en vermoeidheid eerder herkennen. Een beter contact met jezelf helpt je om met meer aandacht en plezier in het leven te staan.

Speed fitness

Iedereen wil fit en gezond zijn, maar waar haal je de tijd vandaan? Je hebt je werk, relatie, gezin, vrienden enz. Je wilt wel sporten, maar je hebt gewoon geen tijd voor lange trainingen. Speed fitness is hier de oplossing voor. Gedurende 30 min. train je onder begeleiding van een instructeur je hele lichaam. Je wisselt steeds van oefening en traint hierdoor heel efficient kracht en conditie. Omdat je blijft doordraaien staat na 30 min. je vetverbranding in de hoogste stand en is je training voltooid!

XCORE ® by XCO

is een explosieve training met maximaal resultaat op de allerbeste muziek. Je maakt gebruik van de official XCO-trainer: dit is een aluminium buis gevuld met grit. Deze XCO-trainer geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam. Dit effect wordt 'reactive impact' genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen!

 Een XCORE Workout duurt slechts 45 minuten en daarvan wordt iedere minuut maximaal benut. De XCORE Workout is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief. Met de muziekmix vliegen de 45 minuten voorbij!

 De dynamische oefeningen worden in een hoog tempo uitgevoerd, maar zijn absoluut veilig. De XCORE Workout is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers. Daarmee kun je er zeker van zijn dat je een veilige training doet, met het beste resultaat!

Spinning

Wil je veel calorieën verbruiken? Snel je conditie verbeteren? Gewicht verliezen? Verschillende spiergroepen trainen? Kom dan eens spinnen bij Sportcentrum Vlaardingen! Laat je eens in een groep meeslepen door je spinning-instructrice (m/v), ga mee in de tempoversnellingen op opzwepende muziek. Verbrand calorieën, verbrand vet en verhoog je conditie. Je kunt de weerstand van je speciale spinningracefiets aanpassen aan je conditieniveau, zodat je, met de anderen, in hetzelfde ritme blijft.

Powerplate

De Powerplate is een vibrerende plaat waar je op gaat staan. Je kunt verschillende posities innemen: staand, zittend, liggend. Je kunt met behulp van de Powerplate je spieren versterken zonder veel fysieke kracht. De trillingen van de plaat worden geabsorbeerd door je lichaam. Zo kun je bepaalde spieren trainen en als je dat met enige regelmaat doet, worden die spieren sterker.

De Powerplate is zeer geschikt voor sporters die in korte tijd veel resultaat willen behalen. De spieren worden sterker, de huid wordt strakker en de stofwisseling wordt versneld met als gevolg: extra vetverlies.

Power Hour

Power Hour is een combinatie van 30 min. Spinning en Speedfitness.

Biker Challenge

De les kan wekelijks verschillen, maar meestal zal de les bestaan uit 1 uur fietsen en een half uur functionele oefeningen.

Challenge

Challenge® is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle, leuke én verantwoorde manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Plezier, afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat. Challenge® is geschikt voor ieder fitheidsniveau: van jong tot oud. Diegene die je namelijk uitdaagt, ben je zelf. Challenge® laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan een droomfiguur en topconditie.

Fit & Shape

Fit & Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. Je werkt op plezierige wijze aan je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, hart- en longconditie, kracht, een positieve instelling en je mentale en fysieke fitheid. In het krachtdeel gebruiken we een mat, elastiek en gewichten. Fit & Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Fit & Shape® is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Fit & Shape® is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het conditieniveau, omdat er voor alle niveau's opties worden aangereikt. Je hoeft niet fit te zijn om te beginnen, wel mobiel. Fit & Shape® is een ideaal programma om je persoonlijke fitheid naar een hoger niveau te brengen.

Yin Yoga

Yin yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande leven. In Yin Yoga verloopt alles langzaam en rustig, je neemt de tijd voor je lichaam en je gevoel, het zijn in het moment.
In een Yin les blijf je tussen de 2 en 5 minuten in een bepaalde houding met een bepaald aandachtsgebied.

Hoewel Yin Yoga een langzame vorm van yoga is, kan het toch erg intens zijn. Je blijft vrij lang in een houding en bereikt daarbij niveaus in je lichaam die voorbij de spieren gaan, zoals bindweefsel. Yin Yoga zorgt ervoor dat je ook op de diepere niveaus flexibiliteit ontwikkelt, waardoor de 'flow van chi'word bevorderd en eventuele energetische blokkades worden opgeheven.

Yin Yoga is zeer effectief bij het verminderen van rugklachten!

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Bel mij terug!

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.