Fitness

Bij Sportcentrum Vlaardingen zijn er altijd meerdere sportadviseurs tot uw beschikking. Zij zijn er om u van dienst te zijn. Bij de receptie van Sportcentrum Vlaardingen kunt u een afspraak maken voor een instructieles. De sportadviseurs helpen u met het opstarten van een, voor u, geschikt programma. Natuurlijk kunt u altijd bij hun terecht voor een vraag, een opmerking of zomaar een praatje. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om uw programma te evalueren of aan te passen.

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Bel mij terug!

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.