Snel afslanken

Start met Slim Belly!

Slim belly is een programma dat gericht is op je buik! Sport bij Sportcentrum Vlaardingen. 

U kunt direct beginnen

De cursus duurt 4 weken, waarin de deelnemers 3 maal per week 30 -40 minuten sporten. De deelnamebijdrage is 19,90 euro per week. Als u wilt sporten, belt u snel met Sportcentrum Vlaardingen via telefoonnummer: 010-474 65 65.

Vrijheid Blijheid!

Met de nieuwe mobiele slimbelly kun je zowel met cardio-apparaten trainen als met groepslessen meedoen. Spinning, zumba, steps etc. terwijl je je favoriete groepsles volgt, Maar ook tijdens je cardio-ronde in de fitness kun je met de mobiele slimbelly meedoen. 

Informeer bij onze sportadviseurs naar de mogelijkheden.

 

 

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Bel mij terug!

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.