Fysiotherapie

Fernhout Fysiotherapie is gevestigd op drie verschillende locaties, waaronder in Sportcentrum Vlaardingen. Hier beschikt Fernhout Fysiotherapie over unieke (trainings-)faciliteiten.

Als u in uw dagelijks leven problemen heeft met bewegen, nekpijn, rugpijn, heuppijn of andere problemen, dan bent u bij Fernhout Fysiotherapie aan het goede adres om samen te werken aan uw gezondheid. 

Persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding staan centraal bij onze manier van werken. Wij werken volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister fysiotherapie.

U kunt zowel met en zonder verwijzing van uw huisarts bij ons terecht voor fysiotherapie. Ook is het mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken. Kom een keer langs en maak een afspraak bij de receptie van het Beweeg- & Gezondheidscentrum Vlaardingen. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010 474 82 00, info@fernhoutfysiotherapie.nl of kijk op www.fernhoutfysiotherapie.nl

U bent van harte welkom!

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Tennis 08:30 - 22:00
Zonnebanken 08:30 - 22:00
Horeca 08:30 - 22:00

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Tennis 08:30 - 14:00
Zonnebanken 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Elly Schikhof

Elly Schikhof

Ik merk dat we op de eGymtoestellen veel intensiever en geconcentreerder trainen.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Claudia Huisman

Claudia Huisman

eGym voegt voor mij echt iets toe. Met eGym kan je in een kleine 30 minuten je hele lichaam trainen. De apparaten staan persoonlijk ingesteld als je inlogt en dat vind ik erg makkelijk en prettig.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Anton van den Berg

Anton van den Berg

Met eGym kan ik mijn persoonlijke doel beter bereiken en bijhouden: het op peil houden van mijn conditie. Een echte aanrader.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9, 3136 GZ Vlaardingen

Telefoon: 010 - 474 65 65
E-mail: info@sportcentrumvlaardingen.nl