Fysiotherapie

Fernhout Fysiotherapie is gevestigd op drie verschillende locaties, waaronder in Sportcentrum Vlaardingen. Hier beschikt Fernhout Fysiotherapie over unieke (trainings-)faciliteiten.

Als u in uw dagelijks leven problemen heeft met bewegen, nekpijn, rugpijn, heuppijn of andere problemen, dan bent u bij Fernhout Fysiotherapie aan het goede adres om samen te werken aan uw gezondheid. 

Persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding staan centraal bij onze manier van werken. Wij werken volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister fysiotherapie.

U kunt zowel met en zonder verwijzing van uw huisarts bij ons terecht voor fysiotherapie. Ook is het mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken. Kom een keer langs en maak een afspraak bij de receptie van het Beweeg- & Gezondheidscentrum Vlaardingen. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010 474 82 00, info@fernhoutfysiotherapie.nl of kijk op www.fernhoutfysiotherapie.nl

U bent van harte welkom!

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.