Fysiotherapie

Ron Fernhout en Anouk den Oudsten heten u graag welkom bij Fernhout Fysiotherapie en Manueeltherapie in Vlaardingen. Gevestigd in Sportcentrum Vlaardingen beschikt Fernhout Fysiotherapie over unieke faciliteiten.

Als u in uw dagelijks leven problemen heeft met bewegen, nekpijn, rugpijn, heuppijn of andere problemen, dan bent u bij Fernhout Fysiotherapie aan het goede adres om samen te werken aan uw gezondheid.

Persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding staan centraal bij onze manier van werken. Wij werken volgens de laatste (wetenschappelijke) inzichten en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister fysiotherapie.

U kunt zonder of met verwijzing van uw huisarts bij ons terecht voor fysiotherapie en manueeltherapie. Ook is het mogelijk om ‘s avonds en/of op zaterdag een afspraak te maken. Kom een keer langs of maak een afspraak bij de receptie. Wij zijn aanwezig in het Sportcentrum van maandag t/m zaterdag.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op 010 474 82 00 of kijk op www.fernhoutfysiotherapie.nl
Langskomen kan natuurlijk ook Zwanensingel 9 in Vlaardingen

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.