Medisch Fitness

Heb je klachten of blessures? Kun je je niet optimaal inspannen omdat je bijvoorbeeld rugklachten hebt, of een onwillig kniegewricht? Medical Fitness kan dan uitkomst bieden.

Sportcentrum Vlaardingen heeft de kennis in huis om je een verantwoord en adequaat trainingsprogramma te bieden. Doel is door middel van gerichte training te komen tot vermindering van je klachten. Tot verhoging van je belastbaarheid en een verbetering van je conditie. Verantwoord fitnessen voorkomt een verergering van je klachten.

Training is vaak de beste oplossing voor het verhogen van je belastbaarheid. De Medical Fitnesscoach slaat een brug tussen fitness en fysiotherapie en werkt natuurlijk nauw samen met een fysiotherapeut.

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.