Spinning

Spinninglessen zijn ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een intensieve, calorie-verbrandende cardio-workout. Spinning is een vorm van indoor fietsen waarbij je een speciale spinning bike gebruikt en de weerstand kunt aanpassen om een ​​realistische en uitdagende fietservaring te creëren. Je kunt zowel op hartslag als op wattage fietsen en je resultaten zie je rechtstreeks op het display van de bike.

Onze spinninglessen worden geleid door ervaren en gemotiveerde instructeurs die je begeleiden door een uitdagende reeks sprints, beklimmingen en intervaltrainingen. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van inspirerende muziek en motivatie om je te helpen door te zetten en je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Spinning is een uitstekende manier om je uithoudingsvermogen te verbeteren, je benen en billen te versterken en stress te verminderen. Het is ook een geweldige manier om te trainen met een groep mensen die allemaal dezelfde doelen hebben, wat een geweldige motivatie kan zijn om jezelf te blijven uitdagen en te verbeteren.

Onze spinninglessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat je de weerstand en snelheid kunt aanpassen aan je eigen niveau. Of je nu je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen of gewoon op zoek bent naar een leuke en uitdagende training, spinning is een geweldige optie om in je fitnessroutine op te nemen.

Wordt super fit  en doe mee met spinning. Onze deskundige instructeurs staan klaar om je te begeleiden en je te helpen het meeste uit je workout te halen.

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Tennis 08:30 - 22:00
Zonnebanken 08:30 - 22:00
Horeca 08:30 - 22:00

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Tennis 08:30 - 14:00
Zonnebanken 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Elly Schikhof

Elly Schikhof

Ik merk dat we op de eGymtoestellen veel intensiever en geconcentreerder trainen.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Claudia Huisman

Claudia Huisman

eGym voegt voor mij echt iets toe. Met eGym kan je in een kleine 30 minuten je hele lichaam trainen. De apparaten staan persoonlijk ingesteld als je inlogt en dat vind ik erg makkelijk en prettig.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Anton van den Berg

Anton van den Berg

Met eGym kan ik mijn persoonlijke doel beter bereiken en bijhouden: het op peil houden van mijn conditie. Een echte aanrader.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9, 3136 GZ Vlaardingen

Telefoon: 010 - 474 65 65
E-mail: info@sportcentrumvlaardingen.nl