Tennis

Bij Sportcentrum Vlaardingen kan het hele jaar getennist worden. Van maandag tot en met vrijdag kan men van 09.00 tot 23.00 uur spelen op één van de vier binnenbanen. En in het weekend van 09.00 tot 18.00 uur. ( zomertijden kunnen afwijken i.v.m. ons zomerrooster). Tennissen bij Sportcentrum Vlaardingen betekent ook echt: lekker tennissen. In tegenstelling tot veel andere tennisverenigingen hoeven de leden namelijk geen verplichte bardiensten te draaien. Het Sportcentrum beschikt over een heerlijke keuken en een gezellige bar.

 

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.