Tennislessen zomer

Van maandag 7 april 2014 t/m zaterdag 27 juli 2014 (uitgezonderd de vakanties) is er de mogelijkheid om tennislessen te volgen bij onze tennisleraren. Er is zowel voorsenioren als junioren de mogelijkheid om groepslessen dan wel privé lessen tevolgen. Kosten voor deze lessen zijn:

Senioren

15 weken, waarvan 2 weken vrijspelen 
- Cursus groep van 4 personen  € 180,-

Junioren

15 weken, waarvan 2 weken vrijspelen 
- Cursus groep van 4 kinderen op 1 baan  € 170,-
- Cursus groep van 6 kinderen op 1 baan  € 120,-

Prive-lessen: (maximaal 2 personen)

Het aantal tennislessen is af te spreken met de tennisleraar
- Prive-lessen ( 1 of 2 personen ) per uur  € 50,-
- Prive-lessen ( 1 of 2 personen ) per half uur  € 25,-

Na inschrijving krijgt u uiterlijk 1 week voor aanvang van de ingeschreven cursus telefonisch bericht. Een tennisracket is de eerst 5 tennislessen gratis tegebruiken. Schoenen zonder zwarte zolen zijn verplicht! Een lesuur bestaat uit 50 minuten les. Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u ons altijd bellen op 010-4746565 of verder op onze website kijken.

 

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.