Bedrijfsevenementen

Sportdag voor uw bedrijf?

Leer uw collega's echt kennen met een sportief uitje bij Sportcentrum Vlaardingen. Ons grote aanbod in de verschillende sportmogelijkheden geeft u de gelegenheid om een origineel en sportief bedrijfsuitje te beleven.

Wij hebben de volgende sportieve mogelijkheden:

Fitness: onze fitnessruimte is niet alleen geschikt voor individuele sporters, maar kan ook prima dienst doen als zaal voor groepslessen. Natuurlijk onder begeleiding van één van onze ervaren fitnesscoaches.

Tennis: onze elf tennisbanen kunnen benut worden voor competities, Voor bedrijfstoernooien - wie is de Nadal of Serena van uw bedrijf? – en voor vrije verhuur. U kunt, op afspraak, een toernooi spelen met al uw collega's of collega's van een ander bedrijf uitnodigen om tegen een team van uw bedrijf te spelen.

Dartbanen: liefst vier dartbanen staan tot uw beschikking voor een leuk bedrijfstoernooi.

Horeca: Sportcentrum Vlaardingen heeft een gezellig en groot Sportcafé, dat zich goed leent voor een gezellige borrel, voor een geanimeerde lunch of een gezellig diner in een informele sfeer. In combinatie met diverse sportactiviteiten of een toernooi is succes bij uw collega's verzekerd. Even napraten na het toernooi of na de sportieve inspanningen.

Zonnebanken: Drie moderne en goede zonnebanken staan tot uw beschikking.

Het is mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u naar eigen wens combineren. U kunt ook al onze activiteiten los boeken. Kijk op onze site wat we allemaal kunnen bieden, Een half uur spinnen? Body balance? Een workout op opzwepende muziek? Keuze genoeg en allerlei combinaties zijn mogelijk.

Bent u op zoek naar een uniek en gezellig sportief evenement? Geef ons aan waar u aan denkt en wij denken met u mee.

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@sportcentrumvlaardingen.nl of bel: 010-474 65 65


Meer weten? Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.