Sportdag voor uw bedrijf?

Leer uw collega's echt kennen met een sportief uitje bij Sportcentrum Vlaardingen. Ons grote aanbod in de verschillende sportmogelijkheden geeft u de gelegenheid om een origineel en sportief bedrijfsuitje te beleven.

Wij hebben de volgende sportieve mogelijkheden:

Fitness: onze fitnessruimte is niet alleen geschikt voor individuele sporters, maar kan ook prima dienst doen als zaal voor groepslessen. Natuurlijk onder begeleiding van één van onze ervaren fitnesscoaches.

Tennis: onze 4 tennisbanen kunnen benut worden voor competities, Voor bedrijfstoernooien - wie is de Nadal of Serena van uw bedrijf? – en voor vrije verhuur. U kunt, op afspraak, een toernooi spelen met al uw collega's of collega's van een ander bedrijf uitnodigen om tegen een team van uw bedrijf te spelen.

Horeca: Sportcentrum Vlaardingen heeft een gezellig en groot Sportlounge, dat zich goed leent voor een gezellige borrel, voor een geanimeerde lunch of een gezellig diner in een informele sfeer. In combinatie met diverse sportactiviteiten of een toernooi is succes bij uw collega's verzekerd. Even napraten na het toernooi of na de sportieve inspanningen.

Zonnebanken: Twee moderne en goede zonnebanken staan tot uw beschikking.

Het is mogelijk uw eigen programma samen te stellen, want alle activiteiten kunt u naar eigen wens combineren. U kunt ook al onze activiteiten los boeken. Kijk op onze site wat we allemaal kunnen bieden, Een half uur spinnen? Body balance? Een workout op opzwepende muziek? Keuze genoeg en allerlei combinaties zijn mogelijk.

Bent u op zoek naar een uniek en gezellig sportief evenement? Geef ons aan waar u aan denkt en wij denken met u mee.

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Tennis 08:30 - 22:00
Zonnebanken 08:30 - 22:00
Horeca 08:30 - 22:00

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Tennis 08:30 - 14:00
Zonnebanken 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Elly Schikhof

Elly Schikhof

Ik merk dat we op de eGymtoestellen veel intensiever en geconcentreerder trainen.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Claudia Huisman

Claudia Huisman

eGym voegt voor mij echt iets toe. Met eGym kan je in een kleine 30 minuten je hele lichaam trainen. De apparaten staan persoonlijk ingesteld als je inlogt en dat vind ik erg makkelijk en prettig.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Anton van den Berg

Anton van den Berg

Met eGym kan ik mijn persoonlijke doel beter bereiken en bijhouden: het op peil houden van mijn conditie. Een echte aanrader.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9, 3136 GZ Vlaardingen

Telefoon: 010 - 474 65 65
E-mail: info@sportcentrumvlaardingen.nl