Yoga

Bij sportcentrum Vlaardingen  geloven we in een balans tussen lichaam en geest voor een gezonde levensstijl en daarom bieden wij verschillende soorten yogalessen aan. Yoga is een eeuwenoude praktijk die de geest en het lichaam verbindt. Tijdens onze lessen zul je verschillende yogavormen ervaren, waaronder Hatha yoga, Flow yoga, Yin yoga en Kundalini yoga.

Hatha yoga richt zich op de basisprincipes van yoga, zoals ademhaling, balans, flexibiliteit en kracht. Door middel van gecontroleerde bewegingen en ademhalingsoefeningen bouw je kracht op in je lichaam en leer je hoe je je geest kunt kalmeren en ontspannen.

Flow yoga is een dynamische en uitdagende vorm van yoga waarbij je verschillende houdingen (asana's) vloeiend achter elkaar uitvoert op het ritme van je ademhaling. Dit zorgt voor een diepere concentratie en focus, en helpt je om spanningen in je lichaam los te laten.

Yin yoga richt zich daarentegen meer op het ontspannen en loslaten van spanning in je lichaam. Bij deze vorm van yoga houd je verschillende poses langer vast en wordt er meer nadruk gelegd op het stretchen van het bindweefsel en de gewrichten.

Kundalini yoga is een krachtige yogavorm waarbij er gebruik wordt gemaakt van dynamische bewegingen, ademhalingsoefeningen en meditaties om de levensenergie (kundalini) in het lichaam te activeren. Het doel van deze vorm van yoga is om je bewustzijn te vergroten en om jezelf te bevrijden van blokkades in je lichaam en geest.

Onze yogadocenten zijn gekwalificeerd en ervaren, en begeleiden je graag in de verschillende vormen van yoga tijdens de les. Of je nu een beginner bent of een gevorderde yogi, onze lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Kom gerust eens langs en ervaar zelf de voordelen van yoga voor je lichaam en geest.

Meer weten?

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

Fitness 07:00 - 22:00
Tennis 08:30 - 22:00
Zonnebanken 08:30 - 22:00
Horeca 08:30 - 22:00

Zaterdag / zondag

Fitness 08:30 - 14:00
Tennis 08:30 - 14:00
Zonnebanken 08:30 - 14:00
Horeca 08:30 - 14:00

Nieuwsbrief

Schrijf je in de op de nieuwsbrief van Sportcentrum Vlaardingen en Sportcentrum Polderpoort en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en de gaafste acties!

Klanten aan het woord.

Elly Schikhof

Elly Schikhof

Ik merk dat we op de eGymtoestellen veel intensiever en geconcentreerder trainen.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Claudia Huisman

Claudia Huisman

eGym voegt voor mij echt iets toe. Met eGym kan je in een kleine 30 minuten je hele lichaam trainen. De apparaten staan persoonlijk ingesteld als je inlogt en dat vind ik erg makkelijk en prettig.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!
Anton van den Berg

Anton van den Berg

Met eGym kan ik mijn persoonlijke doel beter bereiken en bijhouden: het op peil houden van mijn conditie. Een echte aanrader.

Ook overtuigd? Maak nu een afspraak!

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download onze app.

Sportcentrum Vlaardingen
Zwanensingel 9, 3136 GZ Vlaardingen

Telefoon: 010 - 474 65 65
E-mail: info@sportcentrumvlaardingen.nl