Verenigingsfitness

Sportcentrum Vlaardingen ondersteunt sportverenigingen met het behalen van hun doelen.
Zo zijn er reeds een aantal verenigingen aangesloten bij Sportcentrum Vlaardingen. De leden van deze verenigingen kunnen vanuit samenwerkingsverband komen sporten.

De leden van deze verenigingen worden professioneel begeleid in het halen van persoonlijke en team doelstellingen. Een samenwerking tussen onze fysiotherapeut (Ron Fernhout) en onze sportadviseurs staat daar vaak in centraal. Hierdoor kunnen blessures worden voorkomen en optimale doelstellingen worden gesteld en behaalt.

Zo sporten HC Ventura en CKC Oranje-Nassau reeds bij Sportcentrum Vlaardingen. Wil je nou ook net dat stapje verder met je team of vereniging vraag dan Raoul Bagchus (raoul@sportcentrumvlaardingen.nl) eens om alle informatie. Wellicht dat Sportcentrum Vlaardingen ook iets voor jouw vereniging kan betekenen.

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.