Rackettrekken

Tweemaal per week komt een groep enthousiaste tennissers bij elkaar om..... je raadt het al.... te tennissen! We spelen op dinsdag en donderdag. In de zomermaanden (vanaf april tot en met eind augustus) spelen we op beide dagen 's ochtends van 09.00 tot 12.00 uur. Je kiest zelf je starttijd, maar 12.00 is het afgelopen. Van september tot en met maart spelen we op dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur, op donderdag van 11.00 uur tot 13.00 uur. Deze wijziging van tijden op donderdag (t.o.v.) de zomer heeft te maken met het feit dat de binnenbanen 's winters tot 11.00 uur bezet zijn door competitiespelers. Iedereen heeft een "jaar-rond" (van 1 april t/m eind maart het jaar daarop) lidmaatschapskaartje (ter grootte van een giropasje en t.w.v. € 135 per jaar). De pasjes van de aanwezigen worden geschud en per vier op het bord gelegd waar de banen op getekend zijn. Na verloop van 30 minuten worden de kaartjes opnieuw geschud. Je speelt dus steeds een half uur met een medespeler en tegen twee anderen.

Tussendoor kan er, indien gewenst, een half uurtje koffie of een drankje naar keuze worden gedronken. We vormen een gezellig clubje van ± 30 mannen en vrouwen. De sterkte varieert van sterk tot gewoon (geen slappe hap spelers). Hoofddoel is dat we een gezellig potje tennissen. Zo nu en dan komt er iemand bij, die dan uiteraard welkom is.

Als je, na dit gelezen te hebben, nieuwsgierig bent geworden, kom dan eens een keertje kijken en neem je racket mee. Dan kan je het uitproberen. Vind je het leuk, dan kom je gewoon vaker.

Voor meer informatie kan je bellen naar Sport Centrum Vlaardingen 010-4746565

 

Meer weten?

Stel hier uw vraag en wij bellen u z.s.m. terug!

Naam
Telefoon
Email
Omschrijving

 

Wij zijn er al, komt u ook?

Cynthia
Slim Belly: Dankzij de slimbelly 4 kilo kwijt. Daarbij ook nog eens 12cm in omvang, wat een leuk resultaat. Ik raad het iedereen aan om het eens te proberen. Heb er zelf alleen maar positief effect van.
Thea
Slim Belly: Niet supergemotiveerd begonnen, maar het werkt echt! 9cm kwijt en 1.5 kg. Conclusie: zeer tevreden!
Jaap Bakelaar
Slim Belly: Het lijkt wel een reclamespot. Totaal minus 11 cm en 6 kg, toch is dit het resultaat in 5 weken. Door vooral te letten op voeding en regelmatig te sporten, dit geweldige resultaat met Slim Belly. Vergeet niet; ieder pondje gaat door het mondje.
Agnes
Slim Belly: Door de Slim Belly ben ik 7 cm kwijt en 2 kilo lichter. Ik vond de Slim Belly erg leuk om te doen. Misschien ga ikhet in de toekomst nog een keer doen, voor de laatste vetrandjes.